Almanca Kursu – A1 Başlangıç Seviyesi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Akademimizde Almanca eğitiminin seviyeleri olan (A1-A2-B1-B2-C1-C2) Programlarının tamamında grup veya özel ders hizmeti verilmektedir. Online Almanca kursu programı kapsamında kursiyerlerimize kullanacakları materyaller iletilmekte olup, kaçırdıkları dersleri tekrar video olarak izleyebilme imkanı da verilmektedir. Eğitimlerin sonunda başarılı olan öğrencilerimize mezun oldukları seviye için kur bitirme sertifikası verilmektedir.

Uzun yıllardır örgün veya online Almanca programlarında en çok tercih edilen kurs olan akademilerimiz Online Almanca Kursu programıyla çok kapsamlı bir eğitim hizmetini öğrencilerimiz için sunmaya devam etmektedir. Yoğun  iş tempoları veya şehir dışında olmaları nedeniyle aynı zamanda içinde bulduğumuz salgın dolayısıyla akademilerimizde ders alma imkanı olmayan öğrencilerimiz online almanca kursu programımızdan evde, iş yerinde veya tatilde dilediği yerden katılma imkanı vermektedir.

  • İstediğin Yerden Katıl
  • Grup veya Özel Ders
  • Kaçırdığın Dersleri İzle
  • Online Sınavlar

Orijinal fiyat: 10.000,00 ₺.Şu andaki fiyat: 8.000,00 ₺.

Hızlı İletişim Formu